Folyamataink

Mi vagyunk azok akik megismertetik a neved a világgal! Az első lépések pedig itt is vannak!
Folyamataink egyszerűen
A megrendeléstől az átadásig.
88108126_2807259539335402_6391371207186317312_o
Csapatunk egyik legfőbb célja, hogy ne csak a végeredménnyel legyen elégedett az ügyfél, hanem a munka folyamatát is élvezze az első perctől!
előzetes megbeszélés minden esetben!
Az első kör, amin nem szabad sem kutyafuttában túllendülni, sem fennakadni rajta: A tervezés. Amennyiben van ötleted meséld el/írd le/kódolt le… khm azt ne! Valahogyan juttasd el hozzánk, hogy dolgozhassunk a pontos forgatókönyvön!
Tervezés 30%
0%
Nyersanyag elkészítése 60%
0%
Utómunka 90%
0%
Tálalás 100%
0%

Ötlet hiányába sincs semmi probléma! Amint elmeséled mi a termék, megmutatod milyen a zene, vagy bemutatod mi a szolgáltatás mi felpörgetjük a kis fogaskerekeket ott benn és bombázunk az ötleteinkkel! – Amik közül a neked tetszőt továbbgondoljuk és összeállítunk egy kész anyagot fejben!

A nyersanyag elkészítése
A pontos tervezés, a kapott brief, vagy akár a kész forgatókönyv alapján elkészítjük a snittlistát, amely irányítja a napunkat. Több éves tapasztalataink alapján már tudjuk milyen előnyökkel szolgálhatunk feléd!
Van mit de nincs hol?!

Nem kell a stúdió kereséssel, foglalással bajlódnod! A sztoridhoz legjobban illő (és a pénztárcádhoz legközelebb álló) helyszínt választjuk ki neked.  Természetesen a szervezést és a bérlés árát is tartalmazza minden ajánlatunk!

Van mit de nincs kivel?!

Statisztát keresel? A szégyenlős ismerősök helyett profi statisztákkal segítünk tökéletessé tenni a képi világot! Legyen szó fiatal, idős, gyermekszínészekről – nem kell ügynökségekkel bajlódnod, minden felelősség és papírmunka leesik a válladról!

Van kivel, de nincs mire?!

Több mint 70.000 db aláfestő zene közül választhatsz stílusonként, így egyszerűen megtalálod az igazit. Természetesen a hanganyagokhoz járó licenszet nyomtatott és elektronikus formában is kérheted!

Az utómunka!

Amennyiben szeretnéd felügyelni a folyamatot lehetőséged van rá! Gyere el irodánkba, kényelmesen foglalj helyet, és vegyük át közösen az utómunkálatokat! A szelektálástól a vágásokon át az effektelésen keresztül a színezésig mindent megcsinálunk együtt. Persze megértjük ha ez hidegen hagy, mi is szeretünk aludni, de ágyat nem gyártanánk! 🙂
– Ebben az esetben az első vágás elküldése után egy kövér dokumentumban visszaküldheted a neked nem szimpatikus részeket, és dolgozunk még vele!

Apple támogatás

Az utómunka egy 27″-es iMac erőgépen zajlik, amely rá van csatlakozva egy TV-re, amit egy kényelmes fotelből követhetsz egy frissítő/kávé mellett!

Az idő nagy úR!

Nem órabérben dolgozunk! A célunk hogy elégedett legyen minden ügyfél, nincs időhúzás, felesleges körök! Amíg nálunk vagy ingyenesen parkolhatsz udvarunkban!

Érdekel a téma?

Eredeti programjainkat használva szívesen bevezetünk a videó vágás – utómunka világába! Videóvágó workshopok 1főtől nálunk /Final Cut Pro használatával/

A tálalás!
Hogy miért vettük külön?  Nem-nem azért hogy jobban mutasson a grafikon… Tapasztalataink alapján nagyon sokszor egy-egy jó anyag csupán a tálalása miatt nem jut el a megfelelő célcsoporthoz! – Sokan tudjátok már hogy ez egy külön szakma, aki tudja ezt, az oda is figyel rá. Aki még nem, annak segítünk, hogy a jövőben újra legyen alkalmunk együtt dolgozni!