emmer X spanci party

Ha bármilyen kérdés merülne fel projektjeinket illetően, írjon bátran nekünk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre. Nincs más dolgod mint üzenni nekünk a lap alján található box segítségével.
projekt részletei

Emmer ft Spanci

Privát Party Villa, Budapest

eszközök

Panasonic Lumix GH5

elkészítés ideje

22 óra

EMMER x SPANCI – chivas

Előzmény:
Emmer már két videóklipet bízott ránk, és elégedettségének jeléül megkaptuk ezt a projektet is. Az ötletelés már az első alkalommal eredményes volt, a helyszín és a storyboard is megszületett.

Forgatás:
A helyszín tökéletes volt egy jó kliphez. A bevilágítás és a helyszín berendezése után megkezdtük a felvételeket, amik 4 helyszínen készültek. Ma egy Sigma art 18-35-ös objektívvel dolgoztunk, amit egy Metabones speedboosterrel csatlakoztatunk, így extrém erős f1.2 fényerőt kapunk. A gép és az objektív első közös munkája volt, jól dolgoztak… a forgatás 4 óra alatt zajlott le.

Utómunka:
A kitűzött célt már a nyers vágás után súroltuk. A színezés pedig meghozta azt a világot amit egy ilyen zenéhez el tudunk képzelni. Az effektek egyedileg készültek, természetesen a 4K minőséget nem rontva. Emmerrel még biztosan találkozunk, a következő forgatás már le is van kötve 🙂