II. Kerületi Kaptató

Egy emlékezetes forgatás!

A projektről:

A II. Kerület önkormányzata és a II. Kerület Sport Kft. által megrendezett sportesemény idén is létrejött, ha nem is tömegsport rendezvényként, de egyénileg mindenki teljesíthette a maga távját! Nekünk egy figyelemfelhívó és informatív videót kellett készítenünk!

Forgatás(ok):
Varga Danival az OSC-nél forgattunk már párszor, de azért mindig nagy dolog ilyen nagy sportemberekkel együtt dolgozni! Első nap csak vele találkoztunk, az ő része gyorsan le is forgott. A második forgatási napon reggel Kropkó Péter Ironman-el kezdtünk, majd Örsi Gergely II. Kerületi polgármesterrel folytattuk, így ez a nap is gyorsan, és eredményteljesen ért véget.
Harmadik nap a Panoráma Sportközpontban eljött hozzánk Kerekes Gréta, Baji Balázs és edzőjük, Kiss Dániel. Itt készültek profi légifelvételek is amit a Flowmotion Films készített. Később Ekler Lucával találkoztunk a Pokorny József Sportközpontban, akivel minden bizonnyal dolgozunk még együtt, majd Illés Fannival forgattunk a Vasasnál!
Az utolsó nap pedig Knoch Viktor részét vettük fel.

Nagyon élveztük ezt a pár napot, hihetetlen mennyire nagy profizmussal és munkamorállal dolgoznak a fenti sportolók, le a kalappal előttük, ezek a pillanatok azok amik feltöltenek energiával!

Váz:
Panasonic Lumix GH5
Objektív:
Panasonic Lumix Vario G 12-35 pro f/2.8 Sigma 18-35 f/1.8 ART
Drón:
DJi Mavic 2 PRO
Helyszín:
Budapest II. Kerülete
Időpont:
2020. Szeptember
Minőség
4K/50 FPS
logo-desktop-black