"A legmenőbb kolesz"

Ha bármilyen kérdés merülne fel projektjeinket illetően, írjon bátran nekünk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.
Helyszín

München, Németország

dátum

2019 November

Eszközök

Panasonic Lumix GH5

Projekt idő

10 óra

München Olympisches Dorf 2019

A projekt:

A videó célja az Olimpiai falu rövid, stílusos bemutatása. A színek eredeti megtartásával, és stabilizálás mértékének változtatásával egy rövid, de barátságos kedvcsináló videót hoztunk haza.

A felvételek:

A borús időre reagálva két nagyobb fényű lencsét, és a különleges látásmód kedvéért egy halszem optikát is felhasználtunk. A M4/3 rendszernek köszönhetően a térben máshol lévő tárgyak is élesek lehetnek, így könnyebben bemutathatjuk azt, amit az emberi szem is érzékel. Körülbelül 1 órát forgattunk a helyszínt bejárva.

Utómunka:

Minden felvétel kézből, úgynevezett “camera cage” segítségével készült, persze mindez okkal, így a stabilizálást sem vittük túlzásba. A gondos zeneválasztás után a vágás gördülékenyen ment (mint mindig ;)). Nem árulok el túl nagy műhelytitkot azzal, ha megjegyzem hogy a ködös, szürke időt egy kis expozíció változtatással, és egy kevés ízléses színezéssel javítottuk ki.